Airco Service

Als u voor uw auto een aircospecialist nodig hebt, dan zit u goed bij Autobedrijf Peter Dassen.

Hebt u last van nare geurtjes in uw auto? Hapert of lekt uw airco? Problemen met klimaatbeheersing in uw auto kunnen ontzettend vervelend zijn, zeker als u lange ritten maakt of van plan bent om met uw wagen (en het hele gezin) op vakantie te gaan. Als uw auto een aircospecialist kan gebruiken, breng dan eens een bezoek aan Autobedrijf Peter Dassen.

airco_auto_uitleg

Ook als u geen directe klachten hebt, is het slim om eens in de zoveel tijd langs te komen voor een airco-check. Zo weet u zeker dat u comfortabel en probleemloos kunt blijven rijden. Wij zorgen ervoor dat lekkages snel gevonden worden, de vloeistof naar behoren is bijgevuld en indien nodig uw filter wordt vervangen.

Breng uw auto langs bij een aircospecialist en zorg ervoor dat u het hoofd altijd koel kunt blijven houden tijdens het rijden! U kunt een afspraak inplannen bij Autobedrijf Peter Dassen door te bellen naar 0524-551120. U kunt met al uw vragen tevens terecht op het contactformulier op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!