Autodiagnose

Laat de juiste autodiagnose uitvoeren bij Autobedrijf Peter Dassen uit Dalen.

De meeste wagens zijn tegenwoordig uitgerust met een boordcomputer die verschillende functies uitvoert en u een signaal kan geven bij eventuele problemen. Mocht er iets niet naar behoren werken, dan maken deze computers een rapportage die uw monteur voor u kan uitlezen. U kunt bij Autobedrijf Peter Dassen in Dalen dan ook terecht voor controle van storingen en een snelle, correcte autodiagnose.

electronische_diagnose_auto-300x250

Met dit type controle kunnen fouten veel sneller gevonden worden, en dat scheelt tijd en geld. Wij hebben alle moderne apparatuur en gereedschap in onze werkplaats om de aangegeven problemen te verhelpen. Wij controleren tevens omliggende onderdelen om er zeker van te zijn dat verdere klachten vermeden worden. Bovendien lopen wij de inspectie graag met u door, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Als u uw wagen eens langs wilt brengen voor een autodiagnose, dan staan wij van Autobedrijf Peter Dassen graag voor u klaar. U kunt een afspraak inplannen door te bellen naar 0524-551120. U kunt ook het contactformulier op deze website invullen om meer informatie op te vragen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons terug.