Banden en winterbanden

Opslag, winterbanden of nieuwe banden monteren bij Autobedrijf Peter Dassen.

Met de complete bandenservice van Autobedrijf Peter Dassen hebt u geen omkijken meer naar de banden van uw wagen. Met goed onderhoud en controle van uw banden zorgt u ervoor dat u prettiger, veiliger en duurzamer rijdt en kunt u de levensduur van uw banden aanzienlijk verlengen. Wij kunnen nieuwe banden monteren, uw winterbanden verwisselen en opslaan, uw wagen balanceren en uitlijnen en een volledige inspectie voor u uitvoeren.

prijs-winterbanden-met-velg

Autobedrijf Peter Dassen heeft een uitgebreide voorraad banden, zodat u vrijwel altijd direct geholpen kunt worden, ongeacht het type of maat, ook als het om winterbanden gaat. Als u deze bij ons opslaat, kunt u bovendien profiteren van een extra snelle service met de persoonlijke aandacht die u van ons gewend bent.

Breng uw wagen dus gerust een langs voor een controle, om winterbanden te verwisselen, een nieuwe set banden te laten monteren of voor de opslag van uw zomer- of winterbanden. U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar 0524-551120. Voor meer informatie kunt u tevens het contactformulier op deze website invullen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons!