Schadeherstel & Onderhoud

WIJ HALEN HET BESTE UIT UW WAGEN.

Autobedrijf Peter Dassen: uw specialist in autoschadeherstel en onderhoud.

Autobedrijf Peter Dassen in Dalen heeft alle kennis, apparatuur en materiaal in huis voor onderhoud, reparatie en autoschadeherstel van elk type wagen. Of het nu een groot of klein probleem is: wij zorgen ervoor dat u veilig en betrouwbaar weer op pad kunt.

herstel

Met een routinebeurt in onze garage houden wij uw wagen in topconditie, maar ook als u pech hebt gehad kunnen wij u gewoon van dienst zijn. Wij voeren autoschadeherstel uit voor alles van ruiten en banden tot complexe problemen met de motor. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Zo denken we altijd zo goed mogelijk met u mee.

Kortom: als u op zoek bent naar een gespecialiseerd bedrijf voor autoschadeherstel of als uw wagen toe is aan een vakkundige onderhoudsbeurt, breng dan eens een bezoek aan onze garage in Dalen. U kunt voor de snelste service een afspraak inplannen bij Autobedrijf Peter Dassen door te bellen naar 0524-551120. Hebt u nog vragen? Dan kunt u tevens het contactformulier op deze website invullen. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons!